Rihanna s’është normal

Vazhdon ta çmend Brazilin. Kjo është Rihanna, e cila, përkundër faktit se gjendet ‘me punë’ për magazinën Vogue Brazil, nuk e lëshon mundësinë për ta shijuar natyrën e rrallë jug-amerikane. Ndërmjet bikini të ‘reduktuara’, topless dhe kostumeve mjaft provokuese, ylli i muzikës duket se po i shijon në maksimum ditët e saj në Brazil. Këngëtarja…

ShowBiz

22/01/2014 14:05

Vazhdon ta çmend Brazilin. Kjo është Rihanna, e cila, përkundër faktit se gjendet ‘me punë’ për magazinën Vogue Brazil, nuk e lëshon mundësinë për ta shijuar natyrën e rrallë jug-amerikane.

Ndërmjet bikini të ‘reduktuara’, topless dhe kostumeve mjaft provokuese, ylli i muzikës duket se po i shijon në maksimum ditët e saj në Brazil. Këngëtarja nga Barbados i ka postuar në Instagram disa fotografi tjera seksi, të cilat të lënë pa frymë.