Sekreti më i madh që fshehin burrat në shtrat

Supozohet që gjithkush të jetë mjaftueshëm rehat me partneren sa për të ndarë me të çdo sekret të mundshëm.

Lifestyle

04/02/2022 14:43

Megjithatë, është një gjë që burrat gjithmonë e mbajnë sekret edhe ndaj grave të tyre, transmeton lajmi.net.

Sipas një vëzhgimi online nga “Superdrug” u vu re se 45% e burrave gënjejnë, për çdo herë që partneret i pyesin: Çfarë po mendon?

Ndonëse në shifra më të ulëta, as gratë nuk mbeten pas, 41% e tyre nuk tregojnë çfarë realisht janë duke fantazuar.

Megjithatë s’ka pse të jetë diçka kaq “e dënueshme”. Fundja është të mbajturit sekret ajo që e bën fantazinë seksuale të jetë thjesht dhe vetëm speciale. /Lajmi.net/