Shaqiri pranon Kosovën

Xherdan Shaqiri është i gatshëm të shqyrtojë mundësinë e përfshirjes në Përfaqësuesen e Kosovës, pasi skuadra e selektorit Albert Bunjaki të ketë të drejtë të paraqitjes në gara ndërkombëtare. Kosova mori leje nga FIFA për zhvillimin e ndeshjeve miqësore, dhe tashmë ka filluar të spekulohet rreth përbërjes së ekipit, në të cilin mund të luajë…

Sport

23/01/2014 15:30

Xherdan Shaqiri është i gatshëm të shqyrtojë mundësinë e përfshirjes në Përfaqësuesen e Kosovës, pasi skuadra e selektorit Albert Bunjaki të ketë të drejtë të paraqitjes në gara ndërkombëtare.

Kosova mori leje nga FIFA për zhvillimin e ndeshjeve miqësore, dhe tashmë ka filluar të spekulohet rreth përbërjes së ekipit, në të cilin mund të luajë edhe Shaqiri, së bashku me shokët e tij me prejardhje nga Kosova, anëtarë të Zvicrës.

Dhe, ai ka pranuar se do të konsiderojë Kosovën pasi të pranohet me të drejta të plota nga FIFA.

“Deri më tani nuk ka asgjë konkrete. Duhet të mendoj kur Kosova të pranohet në FIFA, atëherë do të rishqyrtoj situatën, por për këtë ndoshta kalojnë edhe disa vite”, deklaroi Shaqiri për Sportinformation.