‘Show’ lesbikesh në veturë

Tash që spektakli ‘Big Brother’ në Britaninë e Madhe ka marrë fund, pjesëmarrësit e saj po e shijojnë jetën ‘e lirë’. Pjesëmarrëset e fundit të tij, Luisa Zissman e Jasmine Waltz, i kanë shfaqur ndjenjat e tyre lesbike në një veturë luksoze, duke shkëmbyer puthje të zjarrta dhe prekje të nxehta me njëra tjetrën. Ato…

ShowBiz

01/02/2014 12:20

Tash që spektakli ‘Big Brother’ në Britaninë e Madhe ka marrë fund, pjesëmarrësit e saj po e shijojnë jetën ‘e lirë’.

Pjesëmarrëset e fundit të tij, Luisa Zissman e Jasmine Waltz, i kanë shfaqur ndjenjat e tyre lesbike në një veturë luksoze, duke shkëmbyer puthje të zjarrta dhe prekje të nxehta me njëra tjetrën.

Ato dhuruan një ‘show’ lezbikesh, ndërsa në fund, pasi e ‘panë’ fotografin, u shtirën kinse i ranë pishman.

Ato e shijuan një natë në klubet e natës, por nuk dihet saktësisht nëse përfunduan bashkë në shtrat, apo morën ndonjë shoqërues të gjinisë së kundërt…