S’ka gola as në pjesën e dytë – Maroku dhe Spanja shkojnë në vazhdime

Ka përfunduar edhe pjesa e dytë në mes të Marokut dhe Spanjës, në kuadër të Kupës së Botës. Pas 90 minutave rezultati është 0-0, transmeton lajmi.net. Spanjollët ishin më të mirë sesa marokienët, por mundi i tyre nuk u konkretizua me gol. Mbetet të shihet se çka do të ndodhë në vijim. /Lajmi.net/

Sport

06/12/2022 18:03

Ka përfunduar edhe pjesa e dytë në mes të Marokut dhe Spanjës, në kuadër të Kupës së Botës.

Pas 90 minutave rezultati është 0-0, transmeton lajmi.net.

Spanjollët ishin më të mirë sesa marokienët, por mundi i tyre nuk u konkretizua me gol.

Mbetet të shihet se çka do të ndodhë në vijim. /Lajmi.net/