U lind mashkull, u bë femër seksi

Carmen Carrera e ka pushtuar internetin falë trupit seksi dhe gjoksit tërheqës. 28 vjeçaren e ëndërron sot çdo mashkull, por pasi ta kuptoni të kaluarën e saj, ndoshta do të ndërroni mendim.   Në fakt, Carmen ishte lindur mashkull dhe e kishte emrin Cristopher Roman. Mirëpo, më vonë ajo vendosi ta ndërrojë gjininë dhe sot është…

ShowBiz

10/11/2013 18:42

Carmen Carrera e ka pushtuar internetin falë trupit seksi dhe gjoksit tërheqës. 28 vjeçaren e ëndërron sot çdo mashkull, por pasi ta kuptoni të kaluarën e saj, ndoshta do të ndërroni mendim.

Dikur Christopher, tash Carmen.

 

Në fakt, Carmen ishte lindur mashkull dhe e kishte emrin Cristopher Roman. Mirëpo, më vonë ajo vendosi ta ndërrojë gjininë dhe sot është modele e famshme, me mundësi të bëhet pjesë e Victoria’s Secret, e para e kësa natyre.

Burrë, Grua, Njeri.