Xhuli: E kam prit një mesazh prej dikujt jashtë, por tani është shumë vonë

Xhuli dhe Atdheu kanë krijuar raport tejet të ngushtë me njëri-tjetrin, teksa edhe shtratin e kanë ndarë bashkë. Në “prime” të sontëm është diskutuar pikërisht ky raport i tyre, shkruan lajmi.net. Ndër të tjera është diskutuar edhe ardhja e disa trëndafilave të cilat i kanë shkuar Xhulit. Ajo ka zbuluar se jasht ka pasur një…

ShowBiz

27/01/2023 22:48

Xhuli dhe Atdheu kanë krijuar raport tejet të ngushtë me njëri-tjetrin, teksa edhe shtratin e kanë ndarë bashkë.

Në “prime” të sontëm është diskutuar pikërisht ky raport i tyre, shkruan lajmi.net.

Ndër të tjera është diskutuar edhe ardhja e disa trëndafilave të cilat i kanë shkuar Xhulit.

Ajo ka zbuluar se jasht ka pasur një njohje por që tash pas ardhjes së Atdheut është vonë për njohjen./Lajmi.net/