Zgjedhjet LIVE në lajmi.net

Dita e zgjedhjeve vjen në transmetim të drejtpërdrejtë në lajmi.net, në bashkëpunim me Klan Kosovën. Gjatë tërë kohës do të mund t’i ndiqni live të gjitha zhvillimet e ditës së votimeve. Lidhje direkte nga tërë Kosova, nga qendrat e votimeve, nga salla e KQZ’së – prej ku shpallen përqindjet e pjesëmarrjes në zgjedhje dhe rezultatet…

Lajme

02/11/2013 20:37

Dita e zgjedhjeve vjen në transmetim të drejtpërdrejtë në lajmi.net, në bashkëpunim me Klan Kosovën.

Gjatë tërë kohës do të mund t’i ndiqni live të gjitha zhvillimet e ditës së votimeve.

Lidhje direkte nga tërë Kosova, nga qendrat e votimeve, nga salla e KQZ’së – prej ku shpallen përqindjet e pjesëmarrjes në zgjedhje dhe rezultatet e votimeve, si dhe nga selitë e partive politike – të cilat dalin me reagimet dhe rezultatet e tyre pas mbylljes së kutive të votimeve.

Lajmi i Parë dhe i Fundit… në kohë reale në lajmi.net.